Camping Coppens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Camping Coppens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Camping Coppens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het gezin van de Belg Staf Coppens en zijn Nederlandse vrouw Monique is zich langzaam maar zeker aan het inburgeren in Zweden. SchaatsenZe verhuizen naar hun nieuwe droomhuis, kerst wordt in beperkte kring gevierd en ze kunnen iets doen waar ze lang naar hebben uitgekeken: schaatsen op het bevroren Stora Bör-meer. VergunningEr is nog reden voor feest: de langverwachte vergunning voor de aankoop van de camping ligt onder de kerstboom. Zien: Familie Coppens doet de Surströmming-challenge in Camping Coppens Bekijk deze video » Zien: Oma Coppens wordt in de maling genomen: "Auw, auw oma" Bekijk deze video » Camping Coppens: Pepe maakt vuur met stenen en Beau pakt de lucifers Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het gezin van de Belg Staf Coppens en zijn Nederlandse vrouw Monique is zich langzaam maar zeker aan het inburgeren in Zweden.

Schaatsen
Ze verhuizen naar hun nieuwe droomhuis, kerst wordt in beperkte kring gevierd en ze kunnen iets doen waar ze lang naar hebben uitgekeken: schaatsen op het bevroren Stora Bör-meer.

Vergunning
Er is nog reden voor feest: de langverwachte vergunning voor de aankoop van de camping ligt onder de kerstboom.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Camping Coppens

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Camping Coppens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier