Henk Grol in Humberto over uitschakeling Spelen: "Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken"

Henk Grol in Humberto over uitschakeling Spelen: "Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Henk Grol ging nog één keer voor die Olympische plak, maar dat mocht niet baten. Hij lag er in de eerste ronde uit, iets waar hij, en zijn familie niet vanuit gingen. "Het doet pijn", aldus de judoka.

Henk Grol in <em>Humberto</em> over uitschakeling Spelen: &quot;Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Henk Grol ging nog één keer voor die Olympische plak, maar dat mocht niet baten. Hij lag er in de eerste ronde uit, iets waar hij, en zijn familie niet vanuit gingen. "Het doet pijn", aldus de judoka. Nooit meerNaar de beelden kijken van de Olympische Spelen kan hij niet: "Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken", aldus Grol. Hij heeft er dan ook geen antwoord op waardoor dit zo heeft kunnen lopen, van veel tegenstanders had hij al een keer gewonnen. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Henk Grol in Humberto over uitschakeling Spelen: "Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken"

Nooit meer
Naar de beelden kijken van de Olympische Spelen kan hij niet: "Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken", aldus Grol. Hij heeft er dan ook geen antwoord op waardoor dit zo heeft kunnen lopen, van veel tegenstanders had hij al een keer gewonnen.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Henk Grol in Humberto over uitschakeling Spelen: "Denk dat ik er nooit meer naar ga kijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier