Op1: oud-ambassadeur Jan Waltmans verloor zijn vrouw bij explosie in de haven van Beiroet

Op1: oud-ambassadeur Jan Waltmans verloor zijn vrouw bij explosie in de haven van Beiroet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Oud-ambassadeur Jan Waltmans is zijn vrouw verloren in Beiroet tijdens de explosie in de haven. Hij heeft in al die jaren waarin hij veel in Afghanistan is geweest, veel meegemaakt, maar nu kwam het toch wel dichtbij voor Waltmans: "Ik ben in staat geweest daarmee om te gaan, maar het blijft moeilijk." Hij kijkt terug op een mooie tijd: "We hebben een hele fijne tijd samen gehad."

<em>Op1</em>: oud-ambassadeur <em>Jan Waltmans</em> verloor zijn vrouw bij explosie in de haven van Beiroet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Oud-ambassadeur Jan Waltmans is zijn vrouw verloren in Beiroet tijdens de explosie in de haven. Hij heeft in al die jaren waarin hij veel in Afghanistan is geweest, veel meegemaakt, maar nu kwam het toch wel dichtbij voor Waltmans: "Ik ben in staat geweest daarmee om te gaan, maar het blijft moeilijk." Hij kijkt terug op een mooie tijd: "We hebben een hele fijne tijd samen gehad." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: oud-ambassadeur Jan Waltmans verloor zijn vrouw bij explosie in de haven van Beiroet

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: oud-ambassadeur Jan Waltmans verloor zijn vrouw bij explosie in de haven van Beiroet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier