De Oranjezomer gemist? Youp van ’t Hek lacht om 'ode' Louis van Gaal

De Oranjezomer gemist? Youp van ’t Hek lacht om 'ode' Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Youp van ’t Hek</em> lacht om 'ode' Louis van Gaal Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom bracht in zijn programma Hoge Bomen een ode aan de kersverse bondscoach Louis van Gaal. Hélène Hendriks toont het fragment in De Oranjezomer. Youp van ’t Hek kan zijn lach niet inhouden na het zien van de beelden: "Is dit serieus, is dit echt uitgezonden?" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jeroen van der Boom bracht in zijn programma Hoge Bomen een ode aan de kersverse bondscoach Louis van Gaal. Hélène Hendriks toont het fragment in De Oranjezomer. Youp van ’t Hek kan zijn lach niet inhouden na het zien van de beelden: "Is dit serieus, is dit echt uitgezonden?"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Youp van ’t Hek lacht om 'ode' Louis van Gaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier