Schrijfster Lale Gül pleit bij Op1 voor hardere aanpak van online bedreigingen

Schrijfster Lale Gül pleit bij Op1 voor hardere aanpak van online bedreigingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Schrijfster <em>Lale Gül</em> pleit bij <em>Op1</em> voor hardere aanpak van online bedreigingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Schrijfster Lale Gül ontving na de publicatie van haar boek 'Ik ga leven' veel online dreigementen. Samen met collega schrijfster Tinkebell pleiten ze bij Op1 voor een hardere aanpak van online bedreigingen. Op dit moment worden nog maar weinig mensen bestraft voor hun online uitlatingen en daar moet volgens de schrijfsters een eind aan komen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schrijfster Lale Gül pleit bij Op1 voor hardere aanpak van online bedreigingen

Schrijfster Lale Gül ontving na de publicatie van haar boek 'Ik ga leven' veel online dreigementen. Samen met collega schrijfster Tinkebell pleiten ze bij Op1 voor een hardere aanpak van online bedreigingen. Op dit moment worden nog maar weinig mensen bestraft voor hun online uitlatingen en daar moet volgens de schrijfsters een eind aan komen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schrijfster Lale Gül pleit bij Op1 voor hardere aanpak van online bedreigingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier