Video: worstelaar Sanayev (Kazachstan) bijt zijn tegenstander op Olympische Spelen

Video: worstelaar Sanayev (Kazachstan) bijt zijn tegenstander op Olympische Spelen

Nurislam Sanayev uit Kazachstan zette zijn tanden vandaag niet alleen in de wedstrijd Worstelen op de Olympische Spelen, maar ook in zijn tegenstander, Ravi Kumar uit India. Dat zie je in de beelden hieronder.

Lees verder onder de video

Video: worstelaar Sanayev (Kazachstan) bijt zijn tegenstander op <em>Olympische Spelen</em> Nurislam Sanayev uit Kazachstan zette zijn tanden vandaag niet alleen in de wedstrijd Worstelen op de Olympische Spelen, maar ook in zijn tegenstander, Ravi Kumar uit India. Dat zie je in de beelden hieronder. Lees verder onder de video OnbedoeldIn een verklaring zei het internationaal worstelbestuur, United World Wresting (UWW) dat de bijtactie verboden was, maar onbedoeld. "Op basis van de bespreking en beoordeling van het incident zullen er geen disciplinaire maatregelen worden genomen," werd over het incident gezegd. Kumar ging er uiteindelijk met de winst vandoor in deze partij. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen overtuigend naar kwartfinale sprint Bekijk deze video » Zien: schoonspringer Tom Daley breit speciale trui voor Olympische Spelen Bekijk deze video » Video: Vetter en Oosterwegel bezorgen Nederland zilver en brons op meerkamp Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: worstelaar Sanayev (Kazachstan) bijt zijn tegenstander op Olympische Spelen

Onbedoeld
In een verklaring zei het internationaal worstelbestuur, United World Wresting (UWW) dat de bijtactie verboden was, maar onbedoeld. "Op basis van de bespreking en beoordeling van het incident zullen er geen disciplinaire maatregelen worden genomen," werd over het incident gezegd. Kumar ging er uiteindelijk met de winst vandoor in deze partij.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: worstelaar Sanayev (Kazachstan) bijt zijn tegenstander op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV