Frits Spits vertelt bij Op1 openhartig over slaapproblemen sinds overlijden van vrouw

Frits Spits vertelt bij Op1 openhartig over slaapproblemen sinds overlijden van vrouw

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Frits Spits</em> vertelt bij <em>Op1</em> openhartig over slaapproblemen sinds overlijden van vrouw Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sinds het overlijden van zijn vrouw heeft radio-icoon Frits Spits last van slaapproblemen, waar hij openhartig over vertelt bij Op1. Hij krijgt zelfs hulp van specialisten om de slaap beter te kunnen vatten, maar er is altijd een vijand: "Die digitale wekker op het nachtkastje, die in het rood naar mij knipoogt en laat zien dat het pas een halfuur verder is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frits Spits vertelt bij Op1 openhartig over slaapproblemen sinds overlijden van vrouw

Sinds het overlijden van zijn vrouw heeft radio-icoon Frits Spits last van slaapproblemen, waar hij openhartig over vertelt bij Op1. Hij krijgt zelfs hulp van specialisten om de slaap beter te kunnen vatten, maar er is altijd een vijand: "Die digitale wekker op het nachtkastje, die in het rood naar mij knipoogt en laat zien dat het pas een halfuur verder is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frits Spits vertelt bij Op1 openhartig over slaapproblemen sinds overlijden van vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV