Estavana Polman grapt: "Sylvie Meis is mijn nieuwe Mari van de Ven" (video)

Estavana Polman grapt: "Sylvie Meis is mijn nieuwe Mari van de Ven" (video)

Estavana Polman, de nieuwe ster aan het talkshowfront, kreeg deze week verjaardagsvisite van Fatima Moreira de Melo. Aan haar vertelde de handbalster dat ze Sylvie Meis, de ex-vrouw van haar vriend Rafael, wellicht binnenkort om make-up-advies gaat vragen: "Dat is geen gein."

'Nieuwe Mari van de Ven'
Ze prijst de expertise van Meis op dat vlak en nu ze het er toch over heeft, hoe leuk zou het zijn als ze de bekende socialite eens zou vragen om haar te stylen? "Ik denk dat ze dat wel zou doen. Dat zal ze ook hartstikke leuk vinden. By deze Syl, je bent mijn nieuwe Mari van de Ven." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Estavana Polman grapt: &quot;<em>Sylvie Meis</em> is mijn nieuwe Mari van de Ven&quot; (video) Estavana Polman, de nieuwe ster aan het talkshowfront, kreeg deze week verjaardagsvisite van Fatima Moreira de Melo. Aan haar vertelde de handbalster dat ze Sylvie Meis, de ex-vrouw van haar vriend Rafael, wellicht binnenkort om make-up-advies gaat vragen: "Dat is geen gein." 'Nieuwe Mari van de Ven'Ze prijst de expertise van Meis op dat vlak en nu ze het er toch over heeft, hoe leuk zou het zijn als ze de bekende socialite eens zou vragen om haar te stylen? "Ik denk dat ze dat wel zou doen. Dat zal ze ook hartstikke leuk vinden. By deze Syl, je bent mijn nieuwe Mari van de Ven." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Oranjezomer: Johan Derksen vindt dat Estavana gewicht Rafael in de gaten moet houden Bekijk deze video » Estavana Polman over De Oranjezomer: ''Heerlijk om eens als vrouw te verschijnen'' Bekijk deze video »
TV :
Estavana Polman grapt: "Sylvie Meis is mijn nieuwe Mari van de Ven" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Estavana Polman grapt: "Sylvie Meis is mijn nieuwe Mari van de Ven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV