Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van 'Het echte leven in de dierentuin' eten sommige dieren te weinig en andere eten zich juist helemaal rond. IntimiderenDe doktersvissen eten niet genoeg omdat ze zich laten intimideren door de andere vissen. Passiebloemrups Sofietje eet zich helemaal rond en transformeert dan tot prachtige vlinder Sofie. En Okapi Kamina wil juist niet meer eten. Wat is er met haar aan de hand? Over dit programmaVerborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. De gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent. Het Echte Leven in de Dierentuin: dit zijn de favoriete dieren van de verzorgers Bekijk deze video »
Uitzending :
Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van 'Het echte leven in de dierentuin' eten sommige dieren te weinig en andere eten zich juist helemaal rond.

Intimideren
De doktersvissen eten niet genoeg omdat ze zich laten intimideren door de andere vissen. Passiebloemrups Sofietje eet zich helemaal rond en transformeert dan tot prachtige vlinder Sofie. En Okapi Kamina wil juist niet meer eten. Wat is er met haar aan de hand?

Over dit programma
Verborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. De gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het echte leven in de dierentuin

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier