Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen

Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen

Tranen bij Sifan Hassan na het winnen van de gouden medaille op de 10.000 meter. Het Wilhelmus klinkt voor de getalenteerde sportster voor de tweede keer. Op de 5.000 meter haalde Hassan ook een gouden medaille.

Zien: tranen bij <em>Sifan Hassan</em> tijdens Wilhelmus op <em>Olympische Spelen</em> Tranen bij Sifan Hassan na het winnen van de gouden medaille op de 10.000 meter. Het Wilhelmus klinkt voor de getalenteerde sportster voor de tweede keer. Op de 5.000 meter haalde Hassan ook een gouden medaille. TalentHassan heeft zichzelf flink bewezen tijdens de Olympische Spelen. Ze begon met een gouden medaille op de 5.000 meter gevolgd door brons op de 1.500 meter. Ook vandaag pakt ze, met een geweldige overwininng, opnieuw de gouden medaille. Bekijk de video van Eurosport hierboven. Bekijk ook Video: Sifan Hassan wint brons op 1500 meter Olympische Spelen Bekijk deze video » Live stream atletiek met Sifan Hassan en 4x400 meter (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Live stream 10 kilometer met Sifan Hassan (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Zien: Sifan Hassan wint GOUD op 10.000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen

Talent
Hassan heeft zichzelf flink bewezen tijdens de Olympische Spelen. Ze begon met een gouden medaille op de 5.000 meter gevolgd door brons op de 1.500 meter. Ook vandaag pakt ze, met een geweldige overwininng, opnieuw de gouden medaille.

Bekijk de video van Eurosport hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV