Samenvatting mannen 4x400 meter (Olympische Spelen)

Samenvatting mannen 4x400 meter (Olympische Spelen)

De Nederlandse mannen hebben vandaag gestreden voor een medaille op de Olympische Spelen in Tokio tijdens het onderdeel 4x400 meter. Helemaal richting het einde, sprint Nederland vooruit en komen ze in de top 3 terecht, het gaat dan om een bronzen of zilveren medaille. De Oranje mannen zetten net een tandje bij en weten een zilveren medaille in de wacht te slepen.

Bekijk de video van Eurosport hieronder.

Samenvatting <em>mannen 4x400 meter</em> (Olympische Spelen) De Nederlandse mannen hebben vandaag gestreden voor een medaille op de Olympische Spelen in Tokio tijdens het onderdeel 4x400 meter. Helemaal richting het einde, sprint Nederland vooruit en komen ze in de top 3 terecht, het gaat dan om een bronzen of zilveren medaille. De Oranje mannen zetten net een tandje bij en weten een zilveren medaille in de wacht te slepen. Bekijk de video van Eurosport hieronder. Bekijk ook Live stream atletiek met Sifan Hassan en 4x400 meter (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Live stream 10 kilometer met Sifan Hassan (zaterdag 7 augustus) Bekijk deze video » Zien: tranen bij Sifan Hassan tijdens Wilhelmus op Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting mannen 4x400 meter (Olympische Spelen)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting mannen 4x400 meter (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV