ZIEN: nieuwe trailer brutale actiethriller Copshop met Frank Grillo en Gerard Butler

ZIEN: nieuwe trailer brutale actiethriller Copshop met Frank Grillo en Gerard Butler

Open Road Films heeft de eerste trailer vrijgegeven van de actiethriller Copshop. Van de makers van Boss Level en The Grey komt een nieuwe productie met niemand minder dan acteur Gerard Butler en Frank Grillo in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Copshop.

ZIEN: nieuwe trailer brutale actiethriller <em>Copshop</em> met Frank Grillo en Gerard Butler Open Road Films heeft de eerste trailer vrijgegeven van de actiethriller Copshop. Van de makers van Boss Level en The Grey komt een nieuwe productie met niemand minder dan acteur Gerard Butler en Frank Grillo in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Copshop. Het verhaalHet verhaal gaat over de sluwe oplichter Teddy Murretto (Frank Grillo). Hij is op de vlucht voor de huurmoordenaar Viddick (Gerard Butler). Hij besluit zich te verschuilen op een politiebureau, maar ook Viddick begeeft zich naar die plaats. Op de bureau is tevens de beginnende agente Harper aanwezig die zich van geen kwaad bewust is. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv. Vanaf 9 september 2021 is de film Copshop te zien in de Nederlandse bioscopen. (datum onder voorbehoud) Bekijk trailer Don't Breathe 2: vanaf 19 augustus te zien in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Suicide Squad: 5 augustus in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: nieuwe trailer brutale actiethriller Copshop met Frank Grillo en Gerard Butler

Het verhaal
Het verhaal gaat over de sluwe oplichter Teddy Murretto (Frank Grillo). Hij is op de vlucht voor de huurmoordenaar Viddick (Gerard Butler). Hij besluit zich te verschuilen op een politiebureau, maar ook Viddick begeeft zich naar die plaats. Op de bureau is tevens de beginnende agente Harper aanwezig die zich van geen kwaad bewust is.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Vanaf 9 september 2021 is de film Copshop te zien in de Nederlandse bioscopen. (datum onder voorbehoud)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: nieuwe trailer brutale actiethriller Copshop met Frank Grillo en Gerard Butler of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV