Video: Paaspop wordt opgebouwd ondanks grote onzekerheid over doorgaan

Video: Paaspop wordt opgebouwd ondanks grote onzekerheid over doorgaan

De organisatie van Paaspop gaat ervan uit dat het festival in Brabant gewoon door kan gaan. Deze maand is de organisatie begonnen met het opbouwen, maar of het festival ook daadwerkelijk door mag gaan is niet duidelijk. Directeur Paaspop, Chris Seijkens vertelt aan Hart van Nederland dat ze momenteel niets anders kunnen doen dan afwachten.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Paaspop</em> wordt opgebouwd ondanks grote <em>onzekerheid</em> over doorgaan De organisatie van Paaspop gaat ervan uit dat het festival in Brabant gewoon door kan gaan. Deze maand is de organisatie begonnen met het opbouwen, maar of het festival ook daadwerkelijk door mag gaan is niet duidelijk. Directeur Paaspop, Chris Seijkens vertelt aan Hart van Nederland dat ze momenteel niets anders kunnen doen dan afwachten. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven innig gespot met deze vrouw tijdens festival Bekijk deze video » Video: Hoe groot is de kans dat jouw festival doorgaat deze zomer Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Paaspop wordt opgebouwd ondanks grote onzekerheid over doorgaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV