Nieuwsuur: zo is het als de Taliban je stad aanvallen

Nieuwsuur: zo is het als de Taliban je stad aanvallen

<em>Nieuwsuur</em>: zo is het als de <em>Taliban</em> je stad aanvallen Vechten, vluchten of wachten en hopen dat het meevalt. Met dat dilemma worstelden de jonge Afghanen Sharif, Yasmine en Nadia de afgelopen weken. Terwijl Herat - de twee na grootste stad van Afghanistan - onder vuur lag, moesten de drie een ingrijpende keuze maken. Nieuwsuur maakte een bijzondere reportage met deze Afghanen, veelal via spraakberichten. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook Nieuwsuur: het openbaar vervoer is een van de grootste corona-slachtoffers Bekijk deze video » Nieuwsuur: Rob en Jasper wonen naast de A4: "Kunnen niet eens in de tuin zitten" Bekijk deze video » NOS Explainer: na twintig jaar is Afganistan terug bij af, hoe kan dat? Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: zo is het als de Taliban je stad aanvallen

Vechten, vluchten of wachten en hopen dat het meevalt. Met dat dilemma worstelden de jonge Afghanen Sharif, Yasmine en Nadia de afgelopen weken. Terwijl Herat - de twee na grootste stad van Afghanistan - onder vuur lag, moesten de drie een ingrijpende keuze maken. Nieuwsuur maakte een bijzondere reportage met deze Afghanen, veelal via spraakberichten.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: zo is het als de Taliban je stad aanvallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV