Ik Geloof in Mij gemist? Onenigheid over nieuwe single: "Tekst is veel te plat!"

Ik Geloof in Mij gemist? Onenigheid over nieuwe single: "Tekst is veel te plat!"

<em>Ik Geloof in Mij</em> gemist? Onenigheid over nieuwe single: &quot;Tekst is veel te plat!&quot; Ik Geloof in Mij is terug met een nieuw seizoen en dit seizoen staat geheel in het teken van de grote Ik Geloof in Mij-tour langs de Costa Del Sol. Natuurlijk moeten de sterren dan wel een gloednieuwe single hebben om het publiek mee te vermaken. In de eerste aflevering namen ze deze samen op. Wally is het alleen niet eens met de tekst: "Veel te plat." Hoe gaan ze dat oplossen? Bekijk de video van Ik Geloof in Mij hierboven. Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour is elke zaterdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik Geloof in Mij is terug met een nieuw seizoen en dit seizoen staat geheel in het teken van de grote Ik Geloof in Mij-tour langs de Costa Del Sol. Natuurlijk moeten de sterren dan wel een gloednieuwe single hebben om het publiek mee te vermaken. In de eerste aflevering namen ze deze samen op. Wally is het alleen niet eens met de tekst: "Veel te plat." Hoe gaan ze dat oplossen?

Bekijk de video van Ik Geloof in Mij hierboven. Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour is elke zaterdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof in Mij gemist? Onenigheid over nieuwe single: "Tekst is veel te plat!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV