Video: Promenade steekt draak met Jaïr Ferwerda

Video: Promenade steekt draak met Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda krijgt deze weken flink wat kritiek om de oren vanwege zijn programma Hai Society, dat niet bij iedereen even goed ontvangen wordt en de kijkcijfers flink ziet dalen. Zondagavond was hij ook 'aan de beurt' in het satirische programma Promenade, dat het opviel hoe vaak Ferwerda de mensen die hij interviewt naspreekt. Het fragment zie je hieronder.

Video: <em>Promenade</em> steekt draak met Jaïr Ferwerda Jaïr Ferwerda krijgt deze weken flink wat kritiek om de oren vanwege zijn programma Hai Society, dat niet bij iedereen even goed ontvangen wordt en de kijkcijfers flink ziet dalen. Zondagavond was hij ook 'aan de beurt' in het satirische programma Promenade, dat het opviel hoe vaak Ferwerda de mensen die hij interviewt naspreekt. Het fragment zie je hieronder. Bekijk ook Jaïr Ferwerda in Hai Society!: "Draait alles om geld?" Bekijk deze video » Hai Society!: Jaïr over laatste gesprek met Jan des Bouvrie Bekijk deze video »
TV :
Video: Promenade steekt draak met Jaïr Ferwerda


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Promenade steekt draak met Jaïr Ferwerda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV