Het Echte Leven in de Dierentuin: Linda vertelt je alles over de amoerpanter

Het Echte Leven in de Dierentuin: Linda vertelt je alles over de amoerpanter

Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Het Echte Leven in de Dierentuin</em>: Linda vertelt je alles over de <em>amoerpanter</em> Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het Echte Leven in de Dierentuin is inmiddels al weer een paar weken op de buis. In deze extra video zie je verzorger Linda, en haar favoriete dier: de amoerpanter. "Het is natuurlijk geen knuffeldier," zegt Linda in de video, maar toch is het haar favoriet in de dierentuin. "Er leven er nog maar zo'n 100 van in het wild." Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Echte Leven in de Dierentuin: dit zijn de favoriete dieren van de verzorgers Bekijk deze video »
TV :
Het Echte Leven in de Dierentuin: Linda vertelt je alles over de amoerpanter

Het Echte Leven in de Dierentuin is inmiddels al weer een paar weken op de buis. In deze extra video zie je verzorger Linda, en haar favoriete dier: de amoerpanter. "Het is natuurlijk geen knuffeldier," zegt Linda in de video, maar toch is het haar favoriet in de dierentuin. "Er leven er nog maar zo'n 100 van in het wild."

Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Echte Leven in de Dierentuin: Linda vertelt je alles over de amoerpanter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV