Video: enorme partytent Leeuwarden door de lucht gaan vliegen na windvlaag

Video: enorme partytent Leeuwarden door de lucht gaan vliegen na windvlaag

In Leeuwarden zagen bewoners rondom de sportvelden een enorme witte partytent door de lucht vliegen. Het bleek de tent afkomstig van de sportvereniging die door een windvlaag is gaan vliegen. De brandweer heeft tent gecontroleerd geborgen, maar dit betekent een enorme financiële tegenvaller voor de sportvereniging.

Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder.

Video: enorme partytent <em>Leeuwarden</em> door de lucht gaan vliegen na <em>windvlaag</em> In Leeuwarden zagen bewoners rondom de sportvelden een enorme witte partytent door de lucht vliegen. Het bleek de tent afkomstig van de sportvereniging die door een windvlaag is gaan vliegen. De brandweer heeft tent gecontroleerd geborgen, maar dit betekent een enorme financiële tegenvaller voor de sportvereniging. Bekijk de video van 112 Vandaag hieronder. Bekijk ook Video: vliegtuigspotters zien piloot uit F-16 springen: "Ik sta te trillen op m’n benen" Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden Bekijk deze video » Video: deze mascottes zijn klaar voor een nieuw Eredivisie-seizoen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: enorme partytent Leeuwarden door de lucht gaan vliegen na windvlaag


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: enorme partytent Leeuwarden door de lucht gaan vliegen na windvlaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV