Dijkgraaf Patrick van der Broeck bij Op1: "Moeten niet tegen, maar mét de natuur werken"

Dijkgraaf Patrick van der Broeck bij Op1: "Moeten niet tegen, maar mét de natuur werken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanavond was er een speciale uitzending van Op1, live vanuit het centrum van Valkenburg. Dijkgraaf Patrick van der Broeck was te gast om iets te vertellen over de toekomst: hoe kunnen we dit soort overstromingen in de toekomst voorkomen? Van der Broeck: "We moeten niet tegen de natuur werken, maar met de natuur."

Dijkgraaf Patrick van der Broeck bij <em>Op1</em>: &quot;Moeten niet tegen, maar mét de natuur werken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond was er een speciale uitzending van Op1, live vanuit het centrum van Valkenburg. Dijkgraaf Patrick van der Broeck was te gast om iets te vertellen over de toekomst: hoe kunnen we dit soort overstromingen in de toekomst voorkomen? Van der Broeck: "We moeten niet tegen de natuur werken, maar met de natuur." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dijkgraaf Patrick van der Broeck bij Op1: "Moeten niet tegen, maar mét de natuur werken"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dijkgraaf Patrick van der Broeck bij Op1: "Moeten niet tegen, maar mét de natuur werken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV