Zomergasten gemist? Hans Klok durft vingers niet te branden aan trucs Fred Kaps

Zomergasten gemist? Hans Klok durft vingers niet te branden aan trucs Fred Kaps

Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv.

<em>Zomergasten</em> gemist? Hans Klok durft vingers niet te branden aan trucs Fred Kaps Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv. Hans Klok bespreekt de goocheltrucs van Fred Kaps, een van de grootste goochelaars van de Nederlandse geschiedenis. Hij weet ongeveer hoe zijn trucs werken, maar zal deze trucs nooit gebruiken. Hij noemt dit 'een heilig huisje', want daar kom je niet aan. Hij durft zijn vingers hier niet aan te branden en zal dat dus ook niet doen. Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zomergasten gemist? Hans Klok durft vingers niet te branden aan trucs Fred Kaps

Hans Klok bespreekt de goocheltrucs van Fred Kaps, een van de grootste goochelaars van de Nederlandse geschiedenis. Hij weet ongeveer hoe zijn trucs werken, maar zal deze trucs nooit gebruiken. Hij noemt dit 'een heilig huisje', want daar kom je niet aan. Hij durft zijn vingers hier niet aan te branden en zal dat dus ook niet doen.

Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten gemist? Hans Klok durft vingers niet te branden aan trucs Fred Kaps of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV