Samenvatting OGC Nice - Olympique Marseille (Ligue 1)

Samenvatting OGC Nice - Olympique Marseille (Ligue 1)

Samenvatting <em>OGC Nice - Olympique Marseille</em> (Ligue 1) Zuid-Frankrijk is al jaren een broeinest van problemen en temperament, en dat kwam zondagavond op schokkende wijze tot uiting in de wedstrijd tussen 'buren' OGC Nice en Olympique Marseille. De fans van OGC Nice misdroegen zich de hele wedstrijd en bestormden het veld nadat Dimitri Payet een flesje teruggooide naar het publiek. Het duel ontaardde in een complete chaos. Bekijk de samenvatting van OGC Nice - Olympique Marseille hierboven. Bekijk ook Zien: Nice - Marseille loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers Bekijk deze video » Zien: trainer Jorge Sampaoli mengt zich in vechtpartij Nice - Marseille Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting OGC Nice - Olympique Marseille (Ligue 1)

Zuid-Frankrijk is al jaren een broeinest van problemen en temperament, en dat kwam zondagavond op schokkende wijze tot uiting in de wedstrijd tussen 'buren' OGC Nice en Olympique Marseille. De fans van OGC Nice misdroegen zich de hele wedstrijd en bestormden het veld nadat Dimitri Payet een flesje teruggooide naar het publiek. Het duel ontaardde in een complete chaos.

Bekijk de samenvatting van OGC Nice - Olympique Marseille hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting OGC Nice - Olympique Marseille (Ligue 1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV