Samenvatting AZ - Celtic (voorronde Europa League)

Samenvatting AZ - Celtic (voorronde Europa League)

Samenvatting <em>AZ - Celtic</em> (voorronde Europa League) Alle hoogtepunten AZ - Celtic Samenvatting AZ - Celtic (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Celtic in de voorronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Celtic AZ en Celtic spelen in de voorronde van de Europa League tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 20.15 uur en staat onder leiding van SCHEIDSRECHTER. Lees hier waar je de wedstrijd AZ - Celtic op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Celtic - AZ (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Opstelling AZVerhulst; Sugawara, Letschert, Martins Indi, Oosting; Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; A. Gudmundsson, Pavlidis, Aboukhlal. Opstelling CelticHart; Ralston, Starfelt, Welsh, Taylor; Turnbull, McGregor, Rogic; Forrest, Furuhashi, Abada. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Celtic in de voorronde van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting AZ - Celtic (voorronde Europa League)

Alle hoogtepunten AZ - Celtic

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Celtic in de voorronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Celtic

AZ en Celtic spelen in de voorronde van de Europa League tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 20.15 uur en staat onder leiding van SCHEIDSRECHTER.

Lees hier waar je de wedstrijd AZ - Celtic op tv kunt kijken.

Opstelling AZ
Verhulst; Sugawara, Letschert, Martins Indi, Oosting; Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; A. Gudmundsson, Pavlidis, Aboukhlal.

Opstelling Celtic
Hart; Ralston, Starfelt, Welsh, Taylor; Turnbull, McGregor, Rogic; Forrest, Furuhashi, Abada.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Celtic in de voorronde van de Europa League.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Celtic (voorronde Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV