Samenvatting Vitesse - Anderlecht (voorronde Conference League)

Samenvatting Vitesse - Anderlecht (voorronde Conference League)

Samenvatting <em>Vitesse - Anderlecht</em> (voorronde Conference League) Alle hoogtepunten Vitesse - Anderlecht Samenvatting Vitesse - Anderlecht (voorronde Conference League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Vitesse en Anderlecht in de voorronde van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Vitesse - Anderlecht Vitesse en Anderlecht spelen in de voorronde van de Conference League tegen elkaar in het Gelredome. De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van Bartosz Frankowski. Lees hier waar je de wedstrijd Vitesse - Anderlecht op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Anderlecht - Vitesse (voorronde Conference League) Bekijk deze video » Opstelling VitesseSchubert; Manhoef, Oroz, Bazoer, Hájek, Wittek; Bero, Gboho, Tronstad; Frederiksen, Darfalou. Opstelling AnderlechtVan Crombrugge; Murillo, Delcroix, Hoedt, Gomez; Cullen, Olsson, Refaelov; Verschaeren, Zirkzee, Raman. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Vitesse en Anderlecht in de voorronde van de Conference League.
Voetbal :
Samenvatting Vitesse - Anderlecht (voorronde Conference League)

Alle hoogtepunten Vitesse - Anderlecht

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Vitesse en Anderlecht in de voorronde van de Conference League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Vitesse - Anderlecht

Vitesse en Anderlecht spelen in de voorronde van de Conference League tegen elkaar in het Gelredome. De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van Bartosz Frankowski.

Lees hier waar je de wedstrijd Vitesse - Anderlecht op tv kunt kijken.

Opstelling Vitesse
Schubert; Manhoef, Oroz, Bazoer, Hájek, Wittek; Bero, Gboho, Tronstad; Frederiksen, Darfalou.

Opstelling Anderlecht
Van Crombrugge; Murillo, Delcroix, Hoedt, Gomez; Cullen, Olsson, Refaelov; Verschaeren, Zirkzee, Raman.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Vitesse en Anderlecht in de voorronde van de Conference League.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Vitesse - Anderlecht (voorronde Conference League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV