RTL Boulevard: Ruben Nicolai geniet van kidsversie Ik Weet Er Alles Van

RTL Boulevard: Ruben Nicolai geniet van kidsversie Ik Weet Er Alles Van

<em>RTL Boulevard</em>: Ruben Nicolai geniet van kidsversie <em>Ik Weet Er Alles Van</em> Na drie seizoenen Ik Weet Er Alles Van komt Ruben Nicolai vanavond met de junior editie die zich focust op de jongste Einsteins van Nederland. De meest geniale kids gaan met elkaar de strijd aan over onderwerpen die reiken van ruimtevaart tot Disneyfilms. Nicolai vertelde erover bij RTL Boulevard. Ik Weet Er Alles Van! Junior is vanaf maandag 23 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! Junior terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Ruben Nicolai geniet van kidsversie Ik Weet Er Alles Van

Na drie seizoenen Ik Weet Er Alles Van komt Ruben Nicolai vanavond met de junior editie die zich focust op de jongste Einsteins van Nederland. De meest geniale kids gaan met elkaar de strijd aan over onderwerpen die reiken van ruimtevaart tot Disneyfilms. Nicolai vertelde erover bij RTL Boulevard.

Ik Weet Er Alles Van! Junior is vanaf maandag 23 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! Junior terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ruben Nicolai geniet van kidsversie Ik Weet Er Alles Van of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV