RTL Boulevard: Eurovisie Songfestival komt niet naar Rome in 2022

RTL Boulevard: Eurovisie Songfestival komt niet naar Rome in 2022

<em>RTL Boulevard</em>: Eurovisie Songfestival komt niet naar Rome in 2022 Turijn, Milaan, Rimini, Bologna en Pesaro: dat zijn de vijf Italiaanse steden die in de running zijn om volgend jaar het songfestival te hosten. Deze shortlist is gemaakt vanuit 17 aanmeldingen. Songfestival-expert Aran Bade weet meer en vertelde er vanavond over bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
RTL Boulevard: Eurovisie Songfestival komt niet naar Rome in 2022

Turijn, Milaan, Rimini, Bologna en Pesaro: dat zijn de vijf Italiaanse steden die in de running zijn om volgend jaar het songfestival te hosten. Deze shortlist is gemaakt vanuit 17 aanmeldingen. Songfestival-expert Aran Bade weet meer en vertelde er vanavond over bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Eurovisie Songfestival komt niet naar Rome in 2022 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV