Leo Blokhuis had mooie ontmoeting met Charlie Watts: "Vond ik zó ontroerend"

Leo Blokhuis had mooie ontmoeting met Charlie Watts: "Vond ik zó ontroerend"

Charlie Watts, de drummer van de op één na grootste rockband aller tijden, is dinsdag op tachtigjarige leeftijd overleden. Popjournalist Leo Blokhuis kreeg enkele jaren geleden de kans om de slagwerker van The Rolling Stones te interviewen voor de Top 2000 a gogo, en dat werd een bijzondere en mooie ontmoeting.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Leo Blokhuis</em> had mooie ontmoeting met <em>Charlie Watts</em>: &quot;Vond ik zó ontroerend&quot; Charlie Watts, de drummer van de op één na grootste rockband aller tijden, is dinsdag op tachtigjarige leeftijd overleden. Popjournalist Leo Blokhuis kreeg enkele jaren geleden de kans om de slagwerker van The Rolling Stones te interviewen voor de Top 2000 a gogo, en dat werd een bijzondere en mooie ontmoeting. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. OntroerendBlokhuis ging in gesprek met Watts en Ronnie Wood, één van de gitaristen van de band. Na afloop stonden de tv-makers nog even in de lobby na te praten toen er een groot gezelschap voorbij kwam - de twee Stones en hun gevolg. "Charlie Watts stapt daar uit, naar ons toe, geeft ons nog een keer een hand: 'Was het naar jullie zin? [...] Wat gaan jullie doen vanavond? Gaan jullie al terug naar Nederland?' Dat vind ik zó ontroerend!" Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Leo Blokhuis had mooie ontmoeting met Charlie Watts: "Vond ik zó ontroerend"

Ontroerend
Blokhuis ging in gesprek met Watts en Ronnie Wood, één van de gitaristen van de band. Na afloop stonden de tv-makers nog even in de lobby na te praten toen er een groot gezelschap voorbij kwam - de twee Stones en hun gevolg. "Charlie Watts stapt daar uit, naar ons toe, geeft ons nog een keer een hand: 'Was het naar jullie zin? [...] Wat gaan jullie doen vanavond? Gaan jullie al terug naar Nederland?' Dat vind ik zó ontroerend!"

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV