Bizar: Vrouw noemt Afghaanse vluchtelingen in Nederland 'landverraders' (video)

Bizar: Vrouw noemt Afghaanse vluchtelingen in Nederland 'landverraders' (video)

Dinsdagavond kwamen in Harskamp ongeveer 250 mensen bijeen bij de kazerne om te protesteren tegen de komst van honderden vluchtelingen uit Afghanistan. Het protest liep behoorlijk uit de hand.

NSB'ers
Er werd een auto in de fik gezet en de politie moest uiteindelijk ingrijpen. Een vrouw riept dat de Afghanen die komen landverraders/NSB'ers zijn. Heel veel jongeren zijn ook niet blij met de komst van de vluchtelingen. Bekijk de POW-video hieronder.

Bizar: Vrouw noemt Afghaanse vluchtelingen in Nederland 'landverraders' (video) Dinsdagavond kwamen in Harskamp ongeveer 250 mensen bijeen bij de kazerne om te protesteren tegen de komst van honderden vluchtelingen uit Afghanistan. Het protest liep behoorlijk uit de hand. NSB'ersEr werd een auto in de fik gezet en de politie moest uiteindelijk ingrijpen. Een vrouw riept dat de Afghanen die komen landverraders/NSB'ers zijn. Heel veel jongeren zijn ook niet blij met de komst van de vluchtelingen. Bekijk de POW-video hieronder. Bekijk ook Video: Nederlanders zamelen massaal spullen in voor Afghaanse vluchtelingen: "Vrachtwagen vol" Bekijk deze video » Burgemeester van Ede schaamt zich voor Harskamp-protest: "Het maakt mij verdrietig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar: Vrouw noemt Afghaanse vluchtelingen in Nederland 'landverraders' (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV