Humberto: Anna Gimbrère laat bijzondere technische snufjes uit nieuw programma zien

Humberto: Anna Gimbrère laat bijzondere technische snufjes uit nieuw programma zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Anna Gimbrère laat bijzondere technische snufjes uit nieuw programma zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Vanaf maandag 30 augustus is wetenschapsjournalist Anna Gimbrère op NPO 3 te zien met het nieuwe programma Anna's Brains, waarin ze met een team van uitvinders en wetenschappers in de technische vragen van bekende Nederlanders duikt. Bij Humberto gaf ze woensdag alvast een voorproefje door diverse technische snufjes te demonstreren. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Het nieuwe programma Anna's Brains is vanaf maandag 30 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Anna's Brains terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Anna Gimbrère laat bijzondere technische snufjes uit nieuw programma zien

Vanaf maandag 30 augustus is wetenschapsjournalist Anna Gimbrère op NPO 3 te zien met het nieuwe programma Anna's Brains, waarin ze met een team van uitvinders en wetenschappers in de technische vragen van bekende Nederlanders duikt. Bij Humberto gaf ze woensdag alvast een voorproefje door diverse technische snufjes te demonstreren.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven.

Het nieuwe programma Anna's Brains is vanaf maandag 30 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Anna's Brains terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV