Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de finale van dit zomerseizoen van De slimste mens nemen PowNed-verslaggever Bram Douwes, theatermaker Joost Oomen en cabaretière Lisa Loeb het tegen elkaar op. Beste spelerLisa Loeb was het afgelopen seizoen de beste speler, waardoor zij in deze finaleweek pas in de allerlaatste aflevering terugkeert. Lisa neemt het op tegen de spelers die een dag eerder journalist Loes Reijmer uitschakelden in de voorlaatste aflevering. VragenrondesIn de bekende vragenrondes nemen de beste spelers van dit seizoen het tegen elkaar op, onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem. FinalerondeDe laatste ronde, de finaleronde, gaat in deze laatste aflevering tussen de twee beste spelers om de winst van dit seizoen. Stefano Keizers in Humberto over Slimste Mens: "Ben blij dat ik de eerste was met snor" Bekijk deze video » Hilarische Joost Oomen in Humberto over Slimste Mens: "Dat beroemdheid doe ik er nu bij" Bekijk deze video » Op1: de drie finalisten van De Slimste Mens blikken vooruit op finale Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de finale van dit zomerseizoen van De slimste mens nemen PowNed-verslaggever Bram Douwes, theatermaker Joost Oomen en cabaretière Lisa Loeb het tegen elkaar op.

Beste speler
Lisa Loeb was het afgelopen seizoen de beste speler, waardoor zij in deze finaleweek pas in de allerlaatste aflevering terugkeert. Lisa neemt het op tegen de spelers die een dag eerder journalist Loes Reijmer uitschakelden in de voorlaatste aflevering.

Vragenrondes
In de bekende vragenrondes nemen de beste spelers van dit seizoen het tegen elkaar op, onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem.

Finaleronde
De laatste ronde, de finaleronde, gaat in deze laatste aflevering tussen de twee beste spelers om de winst van dit seizoen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV