Humberto gemist? Hét sportmoment van deze zomer: Sifan Hassan op Olympische Spelen

Humberto gemist? Hét sportmoment van deze zomer: Sifan Hassan op Olympische Spelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 27 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Hét sportmoment van deze zomer: Sifan Hassan op Olympische Spelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 27 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het was een bomvolle sportzomer met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen en daarom ging Humberto deze zomer elke vrijdag op zoek naar het mooiste sportmoment van de week. De winnaar van de Sportzomer Award is met 34% van de stemmen: de week van Sifan Hassan met twee keer goud en brons op de Olympische Spelen. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Hét sportmoment van deze zomer: Sifan Hassan op Olympische Spelen

Het was een bomvolle sportzomer met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen en daarom ging Humberto deze zomer elke vrijdag op zoek naar het mooiste sportmoment van de week. De winnaar van de Sportzomer Award is met 34% van de stemmen: de week van Sifan Hassan met twee keer goud en brons op de Olympische Spelen.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Hét sportmoment van deze zomer: Sifan Hassan op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV