Musical Awards: optreden 14 de Musical, over Johan Cruijff

Musical Awards: optreden 14 de Musical, over Johan Cruijff

14 de Musical, de musical over het leven van voetballegende Johan Cruijff, gaat 25 september in première in Amersfoort. Tijdens de kick-off van de Musical Awards op het Museumplein liet de cast zondagavond echter alvast een swingend voorpoefje zien. Tobias Nierop maakte daarbij direct al veel indruk in zijn rol als Cruijff. Bekijk het optreden van Ken je Plaats hieronder.

Musical Awards: optreden <em>14 de Musical</em>, over Johan Cruijff 14 de Musical, de musical over het leven van voetballegende Johan Cruijff, gaat 25 september in première in Amersfoort. Tijdens de kick-off van de Musical Awards op het Museumplein liet de cast zondagavond echter alvast een swingend voorpoefje zien. Tobias Nierop maakte daarbij direct al veel indruk in zijn rol als Cruijff. Bekijk het optreden van Ken je Plaats hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Musical Awards, the Kick-off terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kick-off Musical Awards: The Tina Turner Musical Bekijk deze video »
TV :
Musical Awards: optreden 14 de Musical, over Johan Cruijff

Je kunt ook de hele uitzending van Musical Awards, the Kick-off terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Musical Awards: optreden 14 de Musical, over Johan Cruijff of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV