The Voice Senior gemist? Ongeneeselijk zieke Margreet Thannhauser met Heb Het Leven Lief

The Voice Senior gemist? Ongeneeselijk zieke Margreet Thannhauser met Heb Het Leven Lief

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 3 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em> gemist? Ongeneeselijk zieke Margreet Thannhauser met <em>Heb Het Leven Lief</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 3 september terugkijken bij Gids.tv. Margreet Thannhauser zingt 'Heb Het Leven Lief' van Liesbeth List tijdens The Blind Auditions van The Voice Senior. De coaches hielden de zangeres lang in spanning door niet te drukken, maar op het laatste moment drukten Angela en Gerard. Margreet zit in het laatste stadium van haar leven en wilde The Voice nog graag meemaken, ze is ongeneeselijk ziek. Om dit avontuur mee te vervolgen kiest ze Gerard als haar coach. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Senior gemist? Ongeneeselijk zieke Margreet Thannhauser met Heb Het Leven Lief

Margreet Thannhauser zingt 'Heb Het Leven Lief' van Liesbeth List tijdens The Blind Auditions van The Voice Senior. De coaches hielden de zangeres lang in spanning door niet te drukken, maar op het laatste moment drukten Angela en Gerard. Margreet zit in het laatste stadium van haar leven en wilde The Voice nog graag meemaken, ze is ongeneeselijk ziek. Om dit avontuur mee te vervolgen kiest ze Gerard als haar coach.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV