Jinek: Jaïr Ferwerda bezoekt Den Haag na opnieuw een roerige Haagse week

Jinek: Jaïr Ferwerda bezoekt Den Haag na opnieuw een roerige Haagse week

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Jaïr Ferwerda bezoekt Den Haag na opnieuw een <em>roerige Haagse week</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 3 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De Tweede Kamer is nog niet eens begonnen, maar toch was het op zijn zachts gezegd een onrustige Haagse week. Minister Cora van Nieuwenhuizen was de zoveelste bewindspersoon die het kabinet voortijdig verliet en CDA en VVD zeiden definitief 'nee' tegen het linkse blok. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilde de stemming tijdens de wekelijkse Ministerraad. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Jaïr Ferwerda bezoekt Den Haag na opnieuw een roerige Haagse week

De Tweede Kamer is nog niet eens begonnen, maar toch was het op zijn zachts gezegd een onrustige Haagse week. Minister Cora van Nieuwenhuizen was de zoveelste bewindspersoon die het kabinet voortijdig verliet en CDA en VVD zeiden definitief 'nee' tegen het linkse blok. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilde de stemming tijdens de wekelijkse Ministerraad.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Jaïr Ferwerda bezoekt Den Haag na opnieuw een roerige Haagse week of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV