Nieuwsuur: wat is de impact van de aanslag op de Twin Towers 20 jaar later?

Nieuwsuur: wat is de impact van de aanslag op de Twin Towers 20 jaar later?

<em>Nieuwsuur</em>: wat is de impact van de aanslag op de <em>Twin Towers</em> 20 jaar later? Zaterdag is het 20 jaar geleden dat de VS werd opgeschrikt door een serie terreuraanslagen. In Nieuwsuur wordt de hele week bij deze gebeurtenissen stilgestaan. Vanavond zie je in de uitzending het eerste deel van deze serie. Welke impact had en heeft de aanslag op de Twin Towers op 11 september 2001? Het item van Nieuwsuur is vanavond in de reguliere uitzending te zien, om 21.30 uur op NPO2. Na afloop kan je deze uitzending van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur: wat is de oorsprong van het coronavirus? Bekijk deze video » Herman Tjeenk Willink in Nieuwsuur: "De democratie hangt aan een zijden draadje" Bekijk deze video » Nieuwsuur: wat hoopt minister Kaag te bereiken met bezoek aan Afghanistan? Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: wat is de impact van de aanslag op de Twin Towers 20 jaar later?

Zaterdag is het 20 jaar geleden dat de VS werd opgeschrikt door een serie terreuraanslagen. In Nieuwsuur wordt de hele week bij deze gebeurtenissen stilgestaan. Vanavond zie je in de uitzending het eerste deel van deze serie. Welke impact had en heeft de aanslag op de Twin Towers op 11 september 2001?

Het item van Nieuwsuur is vanavond in de reguliere uitzending te zien, om 21.30 uur op NPO2. Na afloop kan je deze uitzending van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: wat is de impact van de aanslag op de Twin Towers 20 jaar later? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV