René van der Gijp ziet lelijke trofee Max Verstappen: "Je pist erin als je dronken bent"

René van der Gijp ziet lelijke trofee Max Verstappen: "Je pist erin als je dronken bent"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> ziet lelijke trofee Max Verstappen: &quot;Je pist erin als je dronken bent&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 6 september terugkijken bij Gids.tv. Max Verstappen reed zondag glorieus naar de zege op het circuit van Zandvoort, maar René van der Gijp had nog wel het een en ander aan te merken op de trofee die de coureur ontving. Volgens de analist is het gewoon een "groene plastic beker", met slechts twee doeleinden: je zet hem als waterton in de tuin of je pist erin als je dronken bent. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Max Verstappen reed zondag glorieus naar de zege op het circuit van Zandvoort, maar René van der Gijp had nog wel het een en ander aan te merken op de trofee die de coureur ontving. Volgens de analist is het gewoon een "groene plastic beker", met slechts twee doeleinden: je zet hem als waterton in de tuin of je pist erin als je dronken bent.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp ziet lelijke trofee Max Verstappen: "Je pist erin als je dronken bent" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV