Eva Jinek: 'Ik ben geëlektrocuteerd bij Raven van Dorst' (video)

Eva Jinek: 'Ik ben geëlektrocuteerd bij Raven van Dorst' (video)

Raven van Dorst, voorheen bekend als Ryanne van Dorst, is vanaf woensdag te zien in Boerderij Van Dorst, waarin ze laat zien hoe je zelfvoorzienend kunt leven op een Nederlandse boerderij. Eva Jinek is een van de BN'ers die voorbijkomen in het programma dus geen betere plek voor Raven om het programma even te pluggen in diens talkshow.

'Je bent een masochist'
In een teaser van de boerderijshow is te zien hoe Jinek schrikdraad aanraakt, waarna haar een gilletje van schrik ontsnapt: "Iedereen zag net dat ik geëlektrocuteerd werd bij jou in de uitzending maar ik heb het overleefd", begint ze het gesprek met Van Dorst, die meteen de toon zet met een passend antwoord: "Je bent gewoon een beetje een masochist."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek: 'Ik ben geëlektrocuteerd bij <em>Raven van Dorst</em>' (video) Raven van Dorst, voorheen bekend als Ryanne van Dorst, is vanaf woensdag te zien in Boerderij Van Dorst, waarin ze laat zien hoe je zelfvoorzienend kunt leven op een Nederlandse boerderij. Eva Jinek is een van de BN'ers die voorbijkomen in het programma dus geen betere plek voor Raven om het programma even te pluggen in diens talkshow. 'Je bent een masochist'In een teaser van de boerderijshow is te zien hoe Jinek schrikdraad aanraakt, waarna haar een gilletje van schrik ontsnapt: "Iedereen zag net dat ik geëlektrocuteerd werd bij jou in de uitzending maar ik heb het overleefd", begint ze het gesprek met Van Dorst, die meteen de toon zet met een passend antwoord: "Je bent gewoon een beetje een masochist." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Boerderij van Dorst is vanaf woensdag 8 september elke week om 20.25 uur te zien op NPO3. Hierna kun je alle uitzendingen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eva Jinek: 'Ik ben geëlektrocuteerd bij Raven van Dorst' (video)

Boerderij van Dorst is vanaf woensdag 8 september elke week om 20.25 uur te zien op NPO3. Hierna kun je alle uitzendingen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek: 'Ik ben geëlektrocuteerd bij Raven van Dorst' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV