Familie Gillis: Massa is kassa: Nicol laat zien dat ze ook grote auto's kan rijden

Familie Gillis: Massa is kassa: Nicol laat zien dat ze ook grote auto's kan rijden

Peter Gillis en Nicol waren kortgeleden door het dolle heen, want de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van hun realityserie Familie Gillis: Massa is kassa op SBS6 is goed bekeken. Bekijk hieronder een fragment van Familie Gillis: Massa is kassa aflevering 2 waarin Nicol een Mercedes Jeep naar buiten rijdt. Ze laat aan Peter zien dat ze ook "grote auto's" kan rijden.

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa is kassa</em>: Nicol laat zien dat ze ook <em>grote auto's</em> kan rijden Peter Gillis en Nicol waren kortgeleden door het dolle heen, want de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van hun realityserie Familie Gillis: Massa is kassa op SBS6 is goed bekeken. Bekijk hieronder een fragment van Familie Gillis: Massa is kassa aflevering 2 waarin Nicol een Mercedes Jeep naar buiten rijdt. Ze laat aan Peter zien dat ze ook "grote auto's" kan rijden. Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schokkende beelden: Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan in Familie Gillis Bekijk deze video » Peter Gillis blij met kijkcijfers nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is kassa "Zoveel trouwe fans" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa is kassa: Nicol laat zien dat ze ook grote auto's kan rijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV