Marc van Ranst in College Tour over standpunten Willem Engel: "Mensen nemen verkeerde beslissing"

Marc van Ranst in College Tour over standpunten Willem Engel: "Mensen nemen verkeerde beslissing"

Marc van Ranst is het allesbehalve eens met de ideeën van Willem Engel. Hij is van mening dat hij mensen een enorm groot risico aanpraat met zijn idealen.

Marc van Ranst in <em>College Tour</em> over standpunten <em>Willem Engel</em>: &quot;Mensen nemen verkeerde beslissing&quot; Marc van Ranst is het allesbehalve eens met de ideeën van Willem Engel. Hij is van mening dat hij mensen een enorm groot risico aanpraat met zijn idealen. Dood injagenIs Willem Engel iemand die mensen de dood injaagt? Vraagt Twan Huys. "Hij gaat er niet over nadenken dat, dat het gevolg kan zijn", aldus van Ranst. De mensen die deze ideeën nastreven lopen niet alleen gevaar: "Zij nemen een verkeerde beslissing. En pas op hé, want er is geen enkel sneeuwvlokje wat zich dan verantwoordelijk voelt voor de lawine", vertelt van Ranst. Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marc van Ranst in College Tour over standpunten Willem Engel: "Mensen nemen verkeerde beslissing"

Dood injagen
Is Willem Engel iemand die mensen de dood injaagt? Vraagt Twan Huys. "Hij gaat er niet over nadenken dat, dat het gevolg kan zijn", aldus van Ranst. De mensen die deze ideeën nastreven lopen niet alleen gevaar: "Zij nemen een verkeerde beslissing. En pas op hé, want er is geen enkel sneeuwvlokje wat zich dan verantwoordelijk voelt voor de lawine", vertelt van Ranst.

Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc van Ranst in College Tour over standpunten Willem Engel: "Mensen nemen verkeerde beslissing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV