Kippenvel: bekijk hier eerste trailer The Matrix 4 met Keanu Reeves

Kippenvel: bekijk hier eerste trailer The Matrix 4 met Keanu Reeves

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de sciencefictionfilm The Matrix Resurrections. Na ruim 17 jaar, na de finale van de originele The Matrix-trilogie gaan we terug naar de iconische sciencefiction-franchise. Keanu Reeves alias Neo is terug! Bekijk hieronder de trailer van The Matrix Resurrections.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kippenvel: bekijk hier eerste trailer <em>The Matrix 4</em> met Keanu Reeves Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de sciencefictionfilm The Matrix Resurrections. Na ruim 17 jaar, na de finale van de originele The Matrix-trilogie gaan we terug naar de iconische sciencefiction-franchise. Keanu Reeves alias Neo is terug! Bekijk hieronder de trailer van The Matrix Resurrections. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. "The choice is yours"Het verhaal van The Matrix Resurrections lijkt ergens tussen een sequel en een soft-reboot in te zitten. The Matrix zoals je het kent, maar dan in een modern jas. Hoofdpersonage Neo zit weer gevangen in de gevaarlijke wereld van de Matrix, maar is zich hiervan niet bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut. Hierin komt snel verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt om hem duidelijk te maken dat zijn realiteit nep is. Zijn bestaan blijkt niet meer dan een droombeeld. Vanaf 16 december 2021 is de film The Matrix Resurrections te zien in de Nederlandse bioscopen. Datum onder voorbehoud. Trailer The Matrix Bekijk deze trailer » Trailer The Matrix Reloaded Bekijk deze trailer » Trailer The Matrix Revolutions Bekijk deze trailer »
Trailer :
Kippenvel: bekijk hier eerste trailer The Matrix 4 met Keanu Reeves

"The choice is yours"
Het verhaal van The Matrix Resurrections lijkt ergens tussen een sequel en een soft-reboot in te zitten. The Matrix zoals je het kent, maar dan in een modern jas. Hoofdpersonage Neo zit weer gevangen in de gevaarlijke wereld van de Matrix, maar is zich hiervan niet bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut. Hierin komt snel verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt om hem duidelijk te maken dat zijn realiteit nep is. Zijn bestaan blijkt niet meer dan een droombeeld.

Vanaf 16 december 2021 is de film The Matrix Resurrections te zien in de Nederlandse bioscopen. Datum onder voorbehoud.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kippenvel: bekijk hier eerste trailer The Matrix 4 met Keanu Reeves of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV