Video: groot verschil in aantallen mensen per stad tijdens demonstratie Unmute Us

Video: groot verschil in aantallen mensen per stad tijdens demonstratie Unmute Us

Duizenden mensen waren vandaag op de been voor de demonstratie Unmute Us. In verschillende grote steden zijn mensen bij elkaar gekomen om in een mars te laten zien dat ze het niet eens zijn met het huidige coronabeleid rondom de evenementenbranche. Toch verschilde het per stad wel hoeveel mensen er meeliepen. In Eindhoven waren dat er duizenden terwijl in Nijmegen honderden klaarstonden.

Bekijk de video van de NOS hieronder.

Video: groot verschil in aantallen mensen per stad tijdens demonstratie <em>Unmute Us</em> Duizenden mensen waren vandaag op de been voor de demonstratie Unmute Us. In verschillende grote steden zijn mensen bij elkaar gekomen om in een mars te laten zien dat ze het niet eens zijn met het huidige coronabeleid rondom de evenementenbranche. Toch verschilde het per stad wel hoeveel mensen er meeliepen. In Eindhoven waren dat er duizenden terwijl in Nijmegen honderden klaarstonden. Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar Unmute Us demonstratie in Amsterdam Bekijk deze video » Video: te druk bij Unmute Us demonstratie Amsterdam Bekijk deze video » Armin van Buuren over coronabeleid: "Er wordt met twee maten gemeten" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: groot verschil in aantallen mensen per stad tijdens demonstratie Unmute Us of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier