The Wheel gemist? Arme Jack wordt buitenspel gezet

The Wheel gemist? Arme Jack wordt buitenspel gezet

Jack Plooij deed zaterdagavond, tijdens de eerste aflevering, mee aan het nieuwe SBS6-programma The Wheel met Rob Kemps. Wiebe werd gekozen door het kandidatenwiel en zette Jack uit het spel. "Hey dat is lekker. Ik heb je net aan het geld geholpen", is Jack zijn reactie. Het is niet zijn dag... Bekijk het The Wheel-fragment met Jack hieronder.

<em>The Wheel</em> gemist? Arme <em>Jack</em> wordt buitenspel gezet Jack Plooij deed zaterdagavond, tijdens de eerste aflevering, mee aan het nieuwe SBS6-programma The Wheel met Rob Kemps. Wiebe werd gekozen door het kandidatenwiel en zette Jack uit het spel. "Hey dat is lekker. Ik heb je net aan het geld geholpen", is Jack zijn reactie. Het is niet zijn dag... Bekijk het The Wheel-fragment met Jack hieronder. Bekijk ook The Wheel gemist? Rob Kemps blij met terugkomst Wiebe in het spel Bekijk deze video » Zien: Rob Kemps trots op The Wheel-kijkcijfers: "Ongekend" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Wheel gemist? Arme Jack wordt buitenspel gezet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV