Shownieuws: Connie Witteman verhuurt woning in de PC Hooftstraat

Shownieuws: Connie Witteman verhuurt woning in de PC Hooftstraat

Connie Witteman heeft een deel van haar appartement in de PC Hooftstraat te huur gezet. Dat laat Connie weten aan Shownieuws.

Nieuw huisgenootje
"Connie zal haar Amsterdamse appartement binnenkort moeten delen met een huisgenoot. Connie heeft een deel van het appartement te huur gezet, voor een bedrag van 8500 euro per maand."

Bekijk de Shownieuws-video over Connie's verhuur hieronder.

Shownieuws: <em>Connie Witteman</em> verhuurt woning in de <em>PC Hooftstraat</em> Connie Witteman heeft een deel van haar appartement in de PC Hooftstraat te huur gezet. Dat laat Connie weten aan Shownieuws. Nieuw huisgenootje"Connie zal haar Amsterdamse appartement binnenkort moeten delen met een huisgenoot. Connie heeft een deel van het appartement te huur gezet, voor een bedrag van 8500 euro per maand." Bekijk de Shownieuws-video over Connie's verhuur hieronder. Bekijk ook Heftig: zoon Connie Witteman met spoed opgehaald door ambulance Bekijk deze video » Shownieuws: Connie Wittemans zoon Marvin overgebracht naar IC, situatie zorgelijk Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Connie Witteman verhuurt woning in de PC Hooftstraat


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Connie Witteman verhuurt woning in de PC Hooftstraat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV