Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dream School gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in nieuw seizoen Dream School: leerlingen worden verrast door drugscontrole Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Dream School, waarin bokslegende Lucia Rijker weer een groep nieuwe jongeren ontvangt. Elke maandag rond 21:15 uur op NPO 3. VastgelopenDit keer verblijven tien jongeren die om uiteenlopende redenen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs en nu zonder startkwalificatie thuis zitten, twee weken lang intern op een locatie in de Brabantse natuur. SlapenDe plek is nieuw, het feit dat deze als 'moeilijk' te boek staande jongeren dit jaar blijven slapen ook. InzichtenLucia, rector Eric van ’t Zelfde en uiteenlopende docenten zijn er op uit dat de jongeren met nieuwe inzichten en mogelijkheden naar huis gaan en hun leven daarmee op de rit gaan krijgen. Om dat doel te bereiken gaan ze geen gesprek uit de weg. Dream School: rector Eric van 't Zelfde is leerlingen zat en vertrekt naar huis Bekijk deze video » Zien: Hugo Kennis blikt met zwangere Celena terug op haar tijd bij Dream School Bekijk deze video »
Uitzending :
Terug: Dream School
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Dream School, waarin bokslegende Lucia Rijker weer een groep nieuwe jongeren ontvangt. Elke maandag rond 21:15 uur op NPO 3.

Vastgelopen
Dit keer verblijven tien jongeren die om uiteenlopende redenen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs en nu zonder startkwalificatie thuis zitten, twee weken lang intern op een locatie in de Brabantse natuur.

Slapen
De plek is nieuw, het feit dat deze als 'moeilijk' te boek staande jongeren dit jaar blijven slapen ook.

Inzichten
Lucia, rector Eric van ’t Zelfde en uiteenlopende docenten zijn er op uit dat de jongeren met nieuwe inzichten en mogelijkheden naar huis gaan en hun leven daarmee op de rit gaan krijgen. Om dat doel te bereiken gaan ze geen gesprek uit de weg.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dream School

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terug: Dream School of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier