Veronica Inside: Wilfred Genee pleit voor terugkeer Peter R. de Vries, misdaadverslaggever

Veronica Inside: Wilfred Genee pleit voor terugkeer Peter R. de Vries, misdaadverslaggever

Het lijkt Wilfred Genee een goed idee om het tv-programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever nieuw leven in te blazen, als eerbetoon aan de vermoorde journalist: "Dat er gewoon als merk een coldcase-team wordt ingesteld op tv, voor mijn part met wisselende presentatoren. Of misschien dat zijn zoon het zou willen doen of ik zou het bij wijze van spreken nog zelf willen doen, om dat programma weer in leven te roepen", aldus de presentator. Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow hieronder.

Veronica Inside: Wilfred Genee pleit voor terugkeer <em>Peter R. de Vries, misdaadverslaggever</em> Het lijkt Wilfred Genee een goed idee om het tv-programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever nieuw leven in te blazen, als eerbetoon aan de vermoorde journalist: "Dat er gewoon als merk een coldcase-team wordt ingesteld op tv, voor mijn part met wisselende presentatoren. Of misschien dat zijn zoon het zou willen doen of ik zou het bij wijze van spreken nog zelf willen doen, om dat programma weer in leven te roepen", aldus de presentator. Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow hieronder. Bekijk ook Wilfred Genee terug bij Veronica Inside Ochtendshow: hoe is het met hem? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Wilfred Genee pleit voor terugkeer Peter R. de Vries, misdaadverslaggever of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV