Martien Meiland geeft seksuele voorlichting: "Hebben vlinders ook sperma?" (video)

Martien Meiland geeft seksuele voorlichting: "Hebben vlinders ook sperma?" (video)

Dat Martien Meiland van alle markten thuis is, dat wisten we natuurlijk al, maar dat hij ook wat weet over biologie is nieuw. Vanavond in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland gaan we er alles over horen.

Lees verder onder de video

Martien Meiland geeft <em>seksuele voorlichting</em>: &quot;Hebben vlinders ook sperma?&quot; (video) Dat Martien Meiland van alle markten thuis is, dat wisten we natuurlijk al, maar dat hij ook wat weet over biologie is nieuw. Vanavond in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland gaan we er alles over horen. Lees verder onder de video VlinderHoe hij er op is gekomen, moeten we vanavond in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland zien, maar Martien vraagt zich in bovenstaande video hardop af of vlinders ook sperma hebben. Het antwoord: "Ja, dat zal wel." Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vlinder
Hoe hij er op is gekomen, moeten we vanavond in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland zien, maar Martien vraagt zich in bovenstaande video hardop af of vlinders ook sperma hebben. Het antwoord: "Ja, dat zal wel."

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland geeft seksuele voorlichting: "Hebben vlinders ook sperma?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV