Video: Britse vrouw krijgt hele dierentuin cadeau en is er blij mee

Video: Britse vrouw krijgt hele dierentuin cadeau en is er blij mee

Video: Britse vrouw krijgt hele <em>dierentuin</em> cadeau en is er blij mee De Britse vrouw Joanna zocht een opvangplek voor een slang die ze had gered. Toen ze bij een dierentuin kwam, vroeg de baas of ze niet de hele dierentuin wilde hebben. Ze dacht eerst dat het een grap was, maar nee. Toen heeft ze het maar gewoon gedaan. Hoe het precies zit, zie je hierboven. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen US Open Bekijk deze video » Kinderen demonstreren voor betaalbare woningen: ''Ik wil later ook een huis'' Bekijk deze video » Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Britse vrouw krijgt hele dierentuin cadeau en is er blij mee

De Britse vrouw Joanna zocht een opvangplek voor een slang die ze had gered. Toen ze bij een dierentuin kwam, vroeg de baas of ze niet de hele dierentuin wilde hebben. Ze dacht eerst dat het een grap was, maar nee. Toen heeft ze het maar gewoon gedaan. Hoe het precies zit, zie je hierboven.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Britse vrouw krijgt hele dierentuin cadeau en is er blij mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV