Video: Bekende Nederlanders reageren gemengd op invoering coronapas

Video: Bekende Nederlanders reageren gemengd op invoering coronapas

Vanaf volgende week zaterdag hoeven we in Nederland geen anderhalve meter afstand meer te houden. Fantastisch nieuws natuurlijk, maar deze versoepeling gaat gepaard met de invoering van de coronapas. De horeca, theaters en concertzalen mogen vanaf dan alleen bezocht worden met een coronatoegangspas, en nachtelijke feestjes zitten er nog steeds niet in.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bekende Nederlanders</em> reageren gemengd op <em>invoering coronapas</em> Vanaf volgende week zaterdag hoeven we in Nederland geen anderhalve meter afstand meer te houden. Fantastisch nieuws natuurlijk, maar deze versoepeling gaat gepaard met de invoering van de coronapas. De horeca, theaters en concertzalen mogen vanaf dan alleen bezocht worden met een coronatoegangspas, en nachtelijke feestjes zitten er nog steeds niet in. Tekst gaat verder onder de video. Gemengde reactiesHans Teeuwen is blij dat de anderhalvemeter-regel binnenkort dan echt voorbij lijkt te zijn. Over de aangekondigde coronapas is de cabaretier echter een stuk minder enthousiast. Cas Jansen reageert een stuk positiever op de coronapas, wel stelt hij één voorwaarde aan de invoering: "Alle beperkende maatregelen moeten er dan ook per direct afgaan." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Bekende Nederlanders reageren gemengd op invoering coronapas

Gemengde reacties
Hans Teeuwen is blij dat de anderhalvemeter-regel binnenkort dan echt voorbij lijkt te zijn. Over de aangekondigde coronapas is de cabaretier echter een stuk minder enthousiast. Cas Jansen reageert een stuk positiever op de coronapas, wel stelt hij één voorwaarde aan de invoering: "Alle beperkende maatregelen moeten er dan ook per direct afgaan."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekende Nederlanders reageren gemengd op invoering coronapas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV