Chateau Meiland: klussen in Noordwijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland: klussen in Noordwijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland: klussen in Noordwijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Martien Meiland boos om spuitende waterpistool: "Doe niet zo vervelend!" Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt natgespoten door Maxime Bekijk deze video » Martien Meiland geeft seksuele voorlichting: "Hebben vlinders ook sperma?" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: schilderij Meilandjes verdient bijzondere plek Bekijk deze video » De hele familie Meiland woont inmiddels weer in Noordwijk, maar Martien en Erica zitten nog wel tussen de verhuisdozen in hun moderne villa. SlijperGelukkig hoeft er nauwelijks verbouwd te worden en de kleine klusjes doen ze wel zelf. Dus gaat Erica met de haakse slijper de klassieke tuinornamenten te lijf: de trap naar de voordeur wordt chateauwaardig. TrendyMartien gaat met de boormachine in de weer. Het statige familieportret krijgt een prachtige plek in de keuken, boven Martiens trendy bistro-tafeltjes. De loodzware spiegel moet ook op een haakje. Als dat niet lukt, kan Martien zichzelf niet meer de in ogen kijken. Chateau Meiland vanuit Noordwijk: bekijk de nieuwe leader Bekijk deze video » Dilemma voor Martien Meiland: "Het lijkt wel alsof hier een dwerg woont" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De hele familie Meiland woont inmiddels weer in Noordwijk, maar Martien en Erica zitten nog wel tussen de verhuisdozen in hun moderne villa.

Slijper
Gelukkig hoeft er nauwelijks verbouwd te worden en de kleine klusjes doen ze wel zelf. Dus gaat Erica met de haakse slijper de klassieke tuinornamenten te lijf: de trap naar de voordeur wordt chateauwaardig.

Trendy
Martien gaat met de boormachine in de weer. Het statige familieportret krijgt een prachtige plek in de keuken, boven Martiens trendy bistro-tafeltjes. De loodzware spiegel moet ook op een haakje. Als dat niet lukt, kan Martien zichzelf niet meer de in ogen kijken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: klussen in Noordwijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier