Bizarre beelden: Kim Kardashian verschijnt volledig ingepakt op Met Gala 2021

Bizarre beelden: Kim Kardashian verschijnt volledig ingepakt op Met Gala 2021

Kim Kardashian baarde in het verleden regelmatig opzien met haar weinig verhullende outfits, waarin ze haar ronde vormen prominent naar voren liet komen. Hoe anders was dat op het Met Gala van 2021, op maandag 13 september in New York.

Lees verder onder de video.

Bizarre beelden: <em>Kim Kardashian</em> verschijnt volledig ingepakt op <em>Met Gala 2021</em> Kim Kardashian baarde in het verleden regelmatig opzien met haar weinig verhullende outfits, waarin ze haar ronde vormen prominent naar voren liet komen. Hoe anders was dat op het Met Gala van 2021, op maandag 13 september in New York. Lees verder onder de video. Volledig ingepaktKardashian verscheen volledig ingepakt op de loper van het Met Gala. De realityster en zakenvrouw was van top tot teen bedekt door zwarte stof en was bijna alleen te herkennen aan haar lange zwarte paardenstaart. Een bizarre transformatie die de tongen los maakte. Bekijk de beelden van Kim Kardashian hierboven. Bekijk ook Zien: Billie Eilish schittert op Met Gala in Marilyn Monroe-achtige outfit Bekijk deze video » Met Gala: Nikkie de Jager straalt in opvallende outfit (video) Bekijk deze video »
Show :
Bizarre beelden: Kim Kardashian verschijnt volledig ingepakt op Met Gala 2021

Volledig ingepakt
Kardashian verscheen volledig ingepakt op de loper van het Met Gala. De realityster en zakenvrouw was van top tot teen bedekt door zwarte stof en was bijna alleen te herkennen aan haar lange zwarte paardenstaart. Een bizarre transformatie die de tongen los maakte.

Bekijk de beelden van Kim Kardashian hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: Kim Kardashian verschijnt volledig ingepakt op Met Gala 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier