Zien: Frans Bauer gooit de heupen los in Tour de Frans

Zien: Frans Bauer gooit de heupen los in Tour de Frans

Frans Bauer is vanavond weer op de tv met zijn nieuwe programma Tour de Frans. Dit nieuwe muziekprogramma was vorige week voor de tweede keer op televisie te zien en de trotse zanger bedankt via social media alle kijkers voor het kijken. Vanavond zien we aflevering 3 waarin iedereen vrolijk danst op R&B muziek.

"Even loskomen"
Vooral Frans Bauer en Berget Lewis gooien de heupen los. Jan Dulles die houdt zich wat in: "Kom op Jantje. Even loskomen", zegt Frans. Bekijk de promo met Berget Lewis ala hoofdgast hieronder.

Tour de Frans is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Frans Bauer</em> gooit de heupen los in <em>Tour de Frans</em> Frans Bauer is vanavond weer op de tv met zijn nieuwe programma Tour de Frans. Dit nieuwe muziekprogramma was vorige week voor de tweede keer op televisie te zien en de trotse zanger bedankt via social media alle kijkers voor het kijken. Vanavond zien we aflevering 3 waarin iedereen vrolijk danst op R&B muziek. "Even loskomen"Vooral Frans Bauer en Berget Lewis gooien de heupen los. Jan Dulles die houdt zich wat in: "Kom op Jantje. Even loskomen", zegt Frans. Bekijk de promo met Berget Lewis ala hoofdgast hieronder. Tour de Frans is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tour de Frans: Rapper Donnie wil haring proeven in Volendam Bekijk deze video » Bekijk promo: Jan Dulles als hoofdgast in Tour de Frans Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frans Bauer gooit de heupen los in Tour de Frans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier